Wat een rare tijd….

Wat een rare tijd is het toch…. 

De hele wereld lijkt op zijn kop te staan door een virus.
Thuiswerken, zo min mogelijk naar buiten, goed opletten met wat je doet en met wie je in contact komt. 
Op deze manier wordt je letterlijk terug geworpen op jezelf…..

In mijn dagelijks leven sta ik normaal gesproken voor de klas. Nu ben ik niet aanwezig op school, de kinderen zijn thuis en krijgen onderwijs op afstand. Respect voor alle ouders die die zo fantastisch oppakken! 
Helaas heeft het thuis werken er voor mij voor gezorgd dat ik even een pas op de plaats moest zetten. Het emmertje was even vol, de accu even leeg… Het terug geworpen worden naar de basis heeft een hoop los gemaakt 😔

Hard aan het werk om de accu weer op te laden!

Normaal gesproken zou ik dit doen door lekker foto’s te gaan maken en met leuke mensen een shoot in te plannen. 
Dit zit er nu even niet in… 
De shoots die gepland stonden zijn afgezegd en worden verplaatst naar een ander moment wanneer het weer veilig is. 
Ook neem ik nu even geen nieuwe shoots aan, wat wel lukt is alvast brainstormen met klanten over hun komende shoot. Wanneer dit dan is dat weten we nog niet, maar op deze manier proberen we toch alvast wat op te zetten. 

Wat doe je dan… 

Via Ronduit Recht kwam ik uit bij Brand it Up waar ik uit kwam bij een hele toffe training over WordPress. 
Ik heb mijn site in het begin via Youtube filmpjes zelf opgezet, maar dit was niet de makkelijkste weg. 

Inmiddels heeft de site al wel wat vernieuwingen ondergaan, maar met deze training moet het pimpen van de website helemaal goed komen! 

Dus…. mijn accu vullen door weer enthousiast te worden over de kleine dingetjes, zoals mijn website onder handen nemen! 

Wordt vervolgd!